Logotip de Adolescents.cat

Vols descobrir nous estudis i rebre atenció personalitzada? Aquest esdeveniment t'interessa i tens descompte

per Redacció, el 16 de març de 2022 a les 10:32
Ja és aquí el Saló de l’Ensenyament. Després de no poder celebrar-se durant dues edicions a causa de la pandèmia, d'aquest 16 i fins el 20 de març torna un dels esdeveniments educatius més conegut.

Com sempre, el Saló aproparà als estudiants tota l'oferta educativa actual: Batxillerat, Graus Universitaris, Estudis Superiors, Estudis Complementaris, Formació Professional i Ocupacional, Estudis artístics i Idiomes.

L’esdeveniment posarà a disposició dels alumnes tota l'oferta en formació completa i actualitzada, donant a conèixer més a fons les possibilitats dels itineraris formatius i ajudant els estudiants a prendre decisions, amb la col·laboració dels expositors del Saló, a través de xerrades, conferències, juntament amb serveis gratuïts d'orientació acadèmica i professional. En aquest vídeo t'expliquem més detalls:
@adolescents_cat Això és tot el que es podrà fer al Saló de l’Ensenyament! @bertaarocach #estiktokat #adolescentscat ♬ Another Day of Sun (From la La Land) [Piano] - JAIME CÓRDOBA

Adolescents.cat com sempre hi serà i durà a terme diverses activitats pensades per formar i entretenir els joves: orinetació professional, concursos, sortejos, concerts...


Si vols anar-hi, has de saber que amb el Carnet Jove tens descompte! L'únic que has de fer és seleccionar la tipologia d'entrada "Entrada general - Carnet Jove" i introduir el teu DNI a la secció "Dades per rebre les entrades". Aquí tens més info.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: