Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 20 de març de 2022 a les 08:55
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Setmana del 21 al 27 de març:



Aquesta setmana l’energia canvia notablement. El Sol es desplaça del signe de Peixos al signe d’Àries, això significa que comencem un nou cicle astrològic, ja que Àries és el primer signe del zodíac. Venim de setmanes de molta intensitat emocional pel signe de Peixos, i el pas a l’energia de foc d’Àries ens dóna un missatge molt clar: és hora d’activar-se i passar a l’acció.


Un cop has fet tot el treball intern, ara toca posar-te en marxa per canviar tot allò que necessites. L’energia d’Àries et farà sentir molt més actiu/va i motivat/da, així que aprofita-ho. Ara bé, no esperis que l’emocionalitat desaparegui, seguim tenint molts planetes a Peixos i per tant les emocions poden seguir a flor de pell.

Per altra banda també tindrem la lluna a Sagitari, un altre signe de foc. Aquesta lluna ens convida a provar coses noves, a conèixer gent nova i a explorar sentiments que fins ara no ens atrevíem a explorar. Et sentiràs especialment atret/a per tot allò diferent, original i exòtic! Alhora tindràs ganes d’evadir-te dels problemes i simplement gaudir!

Per cert, moltes felicitats a tots i totes les Àries d’Adolescents!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: