Logotip de Adolescents.cat

Rosalía explica la seva divertida anècdota amb en Harry Styles

per Redacció, el 11 de març de 2022 a les 06:00
Rosalía ha passat pel programa americà "The Tonight Show" per parlar del seu disc Motomami i ha acabat explicant l'anècdota que comparteix amb en Harry Styles.

La cantant ha explicat que se sol canviar de número de telèfon molt sovint, sobretot quan acumula una gran quantitat de missatges sense llegir. Això ha provocat en diverses ocasions que els seus amics hagin escrit a altres persones per equivocació, ja que si no saben que ha canviat de número, continuen escrivint a l'anterior. Però, els seus amics no són els únics que han patit aquesta situació incomoda, sinó que el mateix li va passar a Harry Styles!


L’anècdota va passar quan el cantant va voler felicitar la Rosalía per la seva nova cançó a través d’un missatge i va acabar parlant amb una desconeguda. La conversa va ser una mica incòmode i el cantant, en assabentar-se de l’equivocació, li va enviar a la Rosalía una captura de la conversa per Instagram, la qual encara conserva i ha mostrat al programa. En ella es pot veure com en Harry va enviar la cançó que la cantant acabava de publicar comentant que era "molt bonica" i va rebre com a resposta "ho sé, estimat". Després hi va haver un intercanvi de "t'estimo" per ambdues parts, i posteriorment la persona desconeguda va informar en Harry que estava equivocat i que ella no era la persona amb qui volia parlar, que "no la molestés més".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: