Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 9 de març de 2022 a les 15:50


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys 
Ho vaig fer amb el meu ex, es va trencar el condó i em vaig prendre la pastilla del dia després. Al cap de dos dies vaig follar amb el meu veí, amb qui estava liada, i el condó se’m va quedar a dins…Espero no estar embarassada. El pitjor és els meus pares se’n van acabar enterant i ara visc amb la vergonya. 

Noia, 15 anys 
Me mare fa temps que es queixa que han apujat els preus de l'aigua perquè em passo massa temps a la dutxa. El que no sap és que em poso a masturbar-me cada cop que em dutxo i es pensa que només és perquè allà estic calenteta.

Noia, 17 anys 
La meva mare és professora i més d’un cop li he “robat” un examen i l’he venut als seus alumnes. Em sap greu…espero que no ho descobreixi. 

Noia, 14 anys 
Quan em va venir la regla em feia molta vergonya demanar-li a la meva mare que comprés compreses així que quan anava a casa de les meves amigues, aprofitava per anar a lavabo i roba’l-s’hi. Mai m’han dit res. 

Noi, 15 anys
Quan cago i deixo anar el trunyu penso amb una persona que no em cau bé... No sé, tinc l'estranya obsessió que si penso amb algú que m’agradada li cauré malament... És una paranoia! 

Noi, 16 anys 
Em posa molt fer-me palles en llocs públics… lavabos públics, al cine, fins i tot a classe quan ningú em veu. El que ningú sap és que me n’he arribat a fer una al cotxe de la meva mare amb ella conduint. 

Noia, 16 anys 
Un dia li vaig agafar el mòbil al meu nòvio, vaig entrar a galeria i vaig veure que a l'apartat de captures en tenia una d'una amiga meva. La vaig esborrar de seguida. Ell no ho sap. No li he dit res d'aquella foto.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: