Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 12 i 13 de març

per Redacció, el 12 de març de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Encara que no ho creguis, a poc a poc aniràs deixant enrere una situació que t'ha causat molt d'estrès i certa sensació d'impotència. Entraràs en una etapa de més calma, sobretot interior. Aquest cap de setmana et podries retrobar amb algú que et donarà molta pau. Moment de la sort: dissabte a la tarda. 

TAURE 
Ets algú tossut que acostuma a tenir els objectius clars i saps que això pot ser tant beneficiós com perjudicial. Hauràs d'aclarir molt bé les teves idees perquè allò que vols aconseguir no es converteixi en una obsessió. Procura no exigir-te tant, no fa cap falta. Moment de la sort: diumenge a la nit. 

BESSONS 
Faràs un pas endavant i arreglaràs una situació que ja estava convertint en una cosa molt molesta. Et decidiràs a parlar de cara i això serà un encert. Fes-ho amb cura, però, perquè les teves emocions es podrien descontrolar. Dia de la sort: dissabte a la nit. 

CRANC 
Aquest cap de setmana estaràs nerviós. No t’agrada l’espera, però saps que ara és l’altra persona qui ha de moure fitxa. Un amic/ga t’ajudarà a mantenir l’equilibri i a distreure’t per no caure en pensaments negatius. El diumenge podries viure un moment esperançador. Dia de la sort: diumenge a la tarda.

LLEÓ 
Has d’estar pendent d'una persona molt pròxima que necessita que l’escoltis i la consolis. Encara que potser pensis que està exagerant, fes-li costat perquè s’està sentint sola i necessita el teu suport. Aquest cap de setmana algú et tirarà indirectes que no entendràs. Moment de la sort: dissabte.

VERGE 
No creguis que tot el que et diran avui sobre una persona és cert. Hi ha moltes versions i veritats, cadascú té el seu punt de vista i és possible que et trobis amb opinions que et sorprenguin. Procura utilitzar el teu propi criteri. Moment de la sort: diumenge a la tarda. 

BALANÇA 
Algú voldrà el teu consell i assessorament en un assumpte de parella. Intentaràs veure’l objectivament, però et costarà deixar les teves emocions de banda a l’hora de donar una opinió. Digues el que penses de manera tan neutra com puguis o hi podria haver malentesos. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

ESCORPÍ 
El millor és que aquest cap de setmana apliquis el sentit de l'humor a allò que et passi i no pensis en la part més negativa, ja que podries acabar desanimat i aïllant-te dels altres. Sortir de la teva rutina et pot ajudar a evadir la ment. Intenta fer coses noves. Dia de la sort dissabte al matí. 

SAGITARI 
Si et toca tancar una etapa de la teva vida, mira cap endavant i pensa en les coses positives que deixes enrere i que t’han ajudat a ser qui són. El rancor no et servirà de res, per tant, millor centrar-te en allò bo i estar agraït. Moment de la sort: diumenge. 

CAPRICORN
Encara que no ho vulguis reconèixer, saps que algun dels teus comentaris pot haver perjudicat algú del teu entorn. Intenta posar-hi remei o la sensació de culpa anirà a més. És molt important perquè podria haver-hi conseqüències que impliquen més d’una persona. Moment de la sort: dissabte.

AQUARI
Aquest cap de setmana les teves relacions personals no passaran pel seu millor moment. Tindràs inseguretats i el record d’algú t’impedirà avançar en la direcció que vols. Potser algú de la teva família, encara que et costi de creure, pot ajudar-te a superar aquesta petita crisi que estàs vivint. Moment de la sort: diumenge. 

PEIXOS 
Aquest cap de setmana sentiràs certa apatia i podria no venir de gust relacionar-te amb altres persones. No et forcis a fer res, però si et quedes a casa distreu la ment. Has d’aprendre a relaxar-te perquè fa setmanes que estàs estressat i t’estàs exigint massa. Moment de la sort: dissabte al matí. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: