Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 12 de març de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.

 

Versió sense playbuzz
D'arribar sol amb 15 anys a Barcelona a millor actor als Gaudí. Aquest és el cas Mohamed Mellali, un migrant que ho va deixar tot buscant un futur esperançador i que al cap de setmana passat va ser guardonat en la seva primera feina en el món de la interpretació.

Tot i que algunes escenes d’Euphoria estan basades en la vida del seu creador, Sam Levinson, la ficció està inspirada en una sèrie israeliana estrenada el 2012.

Gillian Anderson, protagonista de Sex Education, entre altres sèries, va passar per una adolescència rebel i complicada. De fet, en una entrevista va confessar que va ser detinguda la nit que es va graduar. Va intentar enganxar amb cola els cadenats del seu institut perquè l’endemà ningú pogués entrar. 

El primer petó de Carol Harris i George Raynes va ser a l’escola, quan ella estava actuant com a bella dorment i ell era el príncep. Els dos es van graduar i es van casar amb altres persones. 61 anys després es van tornar a trobar al seu poble natal i es van enamorar. Es van casar 75 anys després del seu primer petó. 

En les pel·lícules hi ha diversos errors que sovint passen desapercebuts, tot i que algú sempre els acaba detectant. Aquest és el cas de La Cenicienta: en un moment de la pel·lícula podem veure la protagonista saludant des del carruatge amb un vestit de màniga llarga. Al cap de pocs segons el vestit passa a ser de màniga curta.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: