Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 518]

per Redacció, el 12 de març de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.


 




Versió sense playbuzz

Noia 18 anys
Dijous passat vaig sortir a Apolo amb la meva colla. Allà em vaig liar amb un noi basc. Cap allà les 4 em va proposar d’anar al seu pis (que compartia amb 3 nois més). Vaig accedir i vam començar a follar. El seu llit feia tant soroll que un seu company, va enviar-li un WhatsApp demanant que paréssim perquè era exagerat. 

Noi, 17 anys 
Un dia vaig quedar amb la cosina de la meva millor amiga. Total que ens vam posar tants calents que ella com excusa em va dir que anéssim a casa seva que volia agafar una jaqueta. Em vaig quedar esperant-la a l’entrada i em va dir que anés a la seva habitació. Quan vaig entrar estava en roba interior…vam fer de tot.

Noia, 16 anys 
Estava amb un noi que acabava de conèixer a una festa i estàvem parlant. Es va llençar i ens vam començar a liar. Al cap d’una estona va venir un amic seu i ens vam posar a parlar. Total que li vaig fer un petó a l’amic i després al noi del principi i ens vam estar liant els tres durant tota la nit. 

Noia, 17 anys
Eren vacances d’estiu i els pares del meu nòvio havien marxat. Total els hi vaig dir als meus pares que anava a passar una nit amb les amigues, però en realitat vaig anar amb el meu nòvio. Quan vaig arribar, la porta estava mig oberta i hi havia pètals de rosa que em van portar cap a una banyera plena d’aigua calenta i una d’aquelles boles del Lush ( que et deixen l’aigua de color). Total la millor nit de la meva vida.

Noi, 15 anys 
Ahir vaig anar a la festa d'una amiga, on tots ens quedàvem a dormir, i vam dir de jugar a "la botella". Em va tocar anar a fora amb una noia que coneixia però no era del meu insti i de cop se'm va llançar. Ens vam començar a liar i va baixar la mà fins a tocar-me la polla...em va masturbar mentre tothom estava a dins esperant.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: