Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 7 de març de 2022 a les 17:11
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 



Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
Ni de conya saps qui sóc, ni tampoc sé si mires adolescents, però només volia deixar constància d'això per si ho veus. Et vaig veure el 29 de gen al Casal Girapells al concert del Leri crec que era. Ets una noia pel roja que va estar amb ells a l'escenari i portaves una samarreta de tirants fent com un pic a la panxa, diria. Només vull que sàpigues que en veure’t vaig tenir un crush molt fort amb tu, sé que no et tornaré a veure mai més.

Noia, 16 anys
Et vaig veure al bus 114, el bus del barri de gràcia. Ets una noia amb els cabells curts i amb un aret a l'orella. Em vas semblar molt guapa, però no et vaig poder demanar l'insta perquè vas baixar molt ràpidament, això no obstant tant de bo ho hagués fet. M'hauria agradat parlar amb tu.

Noia, 17 anys
L'altre dia van ser les portes obertes de la UDG. A la facultat de medicina hi eres tu, amb els teus ulls blaus i els cabells rinxolats rossos. Estaves allà d'estudiant fent la guia i et vas convertir en el crush de moltes. Segurament no ho arribis a llegir mai però per intentar-ho no perdo res. No tinc idea de com et dius, però sense dubte et vull trobar.

Noia, 16 anys
Vas pujar a una parada del Fòrum el passat 21 de febrer cap a les 13:35 aprox. Vam estar quasi tota l'estona amb miradetes al bus. Recordo que vas baixar una parada abans que jo. Portaves una motxilla de l’equip on jugues (al Sants). Espero que ens veiem aviat pel barri.

Noi, 17 anys
Visc a Andorra i l’altre dia vaig sortir de festa amb uns amics. No vaig poder evitar fixar-me en tu, ets alta amb els cabells castanys i uns ulls molt macos. Vam estar parlant i ens vam acabar liant. Si us plau si veus això envia’m un missatge, vull quedar amb tu.

Noi, 16 anys
Ets una noia un any més petita que jo. Vivim a pobles propers d’aquí Osona ens vam conèixer a l’estiu. Em vas semblar molt guapa, tens uns ulls preciosos i uns cabells arrissats castanys gairebé rossos. El teu nom comença amb L i el cognom amb R. Si saps qui soc obra’m.

Noia, 16 anys
Sempre et veig per la zona del rectorat de Lleida i el primer cop ja em vaig fixar en tu. Sempre vas amb texans, amb unes Adidas negres i vas rapat. Tenim una persona coneguda en comú i crec que em va dir que anaves a l’Institut Gili i Gaya. Tinc els cabells morenos i habitualment em veuràs passejant un gos. Si et sents identificat i creus que m’has vist, intentaré que el pròxim cop que ens veiem em surti dir-te alguna cosa.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: