Logotip de Adolescents.cat

Aquest és l'alternativa als perfums que està triomfant

per Redacció, el 11 de març de 2022 a les 06:00
L'ús de perfums és considerat per a moltes persones part de la seva rutina de bellesa. De fet, molta gent l'utilitza diàriament i és incapaç de sortir al carrer sense haver-se'n aplicat. Per això el mercat ha començat a oferir altres fragàncies específiques pels cabells i pel cos. Aquestes últimes són les anomenades "body mist".

Què és el "body mist"?


Aquest producte posseeix característiques molt similars als tònics corporals, ja que la seva principal funció és la d'hidratar i refrescar el nostre cos. Per aquest motiu, es consideren complements perfectes per fer servir a qualsevol època de l'any, sobretot a l'estiu.

La seva principal diferència amb els perfums tradicionals és l'absència d'alcohol i una major presència d'aigua que fa possible la seva aplicació per tot el cos. Tot i que existeix més varietat d'aromes en els perfums, el "body mist" sol ser molt més fresc i cítric.

Quin és el millor moment per aplicar-lo?


El moment més adequat per aplicar el producte és just després de sortir de la dutxa. Pots aplicar primer una crema o "body milk" sense aroma sobre el teu cos i després ruixar-te amb el "body mist" abans de vestir-te.

Com fer que l'olor duri més?


A causa de l'absència d'alcohol, la durada del "body mist"  al teu cos és menor a la del perfum, aproximadament de dues hores. Però la clau perquè el teu cos desprengui aroma durant més temps és aplicar el producte quan la pell encara està humida. Si s'aplica amb la pell ben hidratada, l'aroma s'impregnarà millor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: