Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 4 de març

per Adolescents.cat, el 4 de març de 2022 a les 09:04
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Les coses no sempre surten com voldrien encara que ens hi esforcem molt. Ho has de tindre present i no culpar-te més a tu mateix/a. Rebràs el suport inesperat d'un company/a de classe.

TAURE 
Avui faràs un pas que t'aproparà a un objectiu que fa temps que persegueixes. Segueix esforçant-te i d'aquí poc començaràs a veure resultats. 

BESSONS 
Saps que crear-te expectatives no és bo, però ho segueixes fent i avui et podries emportar una decepció. Les persones no sempre actuen com tu ho faries i t'ho deixaran clar.

CRANC 
L'estrès acumulat de la setmana et passarà factura i tindràs canvis d'humor sobtats. Si havies de tenir una conversa amb algú especial millor que la deixis per més endavant. 

LLEÓ 
Avui et tocarà dir el que penses a un amic/ga i pot ser que la teva opinió no li agradi. No et deixis portar per la impotència i la ràbia i digues-li les coses amb afecte, a la llarga ho entendrà. 

VERGE
Tindràs una petita crisi personal i això pot fer que t'acabis discutint amb persones que estimes i que sents que no t'estan donant prou suport. Intenta tenir paciència, tot acaba passant amb el temps. 

BALANÇA 
Si tens parella, dedica-li més estones perquè fa temps que t'ho reclama. Si no en tens, estiguis atent als signes Sagitari i Taure perquè pot sorgir una connexió especial. No ignoris les indirectes que rebràs. 

ESCORPÍ 
La teva intuïció acostuma a ser bona, utilitza-la en les decisions que et tocarà prendre aquests dies. Avui aconseguiràs acabar un projecte que no et deixava dormir tranquil i et sentiràs realitzat. Cuida't més, et mereixes més estones per tu. 

SAGITARI 
Avui el comportament que tindrà una persona especial cap a tu, et farà canviar de punt de vista i veure que les coses no eren com et pensaves. No et donis per vençut perquè la sort et somriu. 

CAPRICORN 
El dia acabarà amb una conversa inesperada que et crearà molta incertesa. Procura no donar-li voltes, perquè fins que no ho parlis amb més detall, no aclariràs les coses. No et precipitis. 

AQUARI 
Algú del teu entorn podria no estar sent sincer amb tu. Podria ser que ho fes per protegir-te, però així i tot tu sempre vols saber la veritat. Ves de cara i digues el que sents. 

PEIXOS
Sents que tens una relació tòxica amb algú, però el teu cap està ple de dubtes i no saps què fer. Parla amb algú de confiança i analitza la situació. Hauràs de prendre una decisió d'aquí poc. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: