Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 2 al 8 de març

per Redacció, el 2 de març de 2022 a les 12:10
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz:
ÀRIES (3/5) 
Estàs constantment donant bons consells però ja és hora que te’ls apliquis tu.Has de treballar el teu amor propi i seguretat. No corris tant, no pensis ni t’anticipis al que pot passar en un futur i viu el present. Sincera’t i deixa que surtin els teus sentiments. Dia de la sort: diumenge.

TAURE (2/5) 
Tens un caos mental que no saps per on començar. Hi haurà molts canvis a la teva vida però això farà que deixis aquest passotisme de banda i facis el que realment et ve de gust. L’atracció que teniu amb algú se solucionarà passionalment. Vés amb compte: controla la impulsivitat. 

BESSONS (3/5) 
Estàs tancat/da en tu mateix/a i sense adonar-te, la teva vida social, cada vegada és menys diversa. No t’obres a conèixer gent i només veus a les persones de sempre però, pensa, que sovint un canvi de perspectiva ens fa veure les coses diferents. Prova-ho! Dia de la sort: 5. 

CRANC (4/5) 
Hi ha una persona que fa temps està pendent de tu i que li proposis per fer alguna cosa. Fes-ho! No tens res a perdre i tot apunta que serà una cita que no et deixarà indiferent. Connexió especial amb: Escorpí. 

LLEÓ (5/5)
Arriba el teu moment i amb molta força. Serà una gran setmana per conèixer gent nova, per fer que la vostra relació prosperi o per seduir a la persona que t’agrada. T’adonaràs que has de fer el que et ve de gust i no t’importarà el que puguin pensar els altres. Dia de la sort: Divendres.

VERGE (3/5) 
Has canviat molt, has madurat i sents que tens les coses més clares que fa un any. Per això, és possible que et qüestionis les teves amistats. Et fixaràs en algú del teu entorn que fins ara no et resultava interessant. Consell: Fes plans diferents amb aquesta persona i provaràs coses noves. 

BALANÇA (3/5) 
Les coses no van com voldries però has de tenir paciència. Ja veuràs com si deixes de crear-te expectatives i t'envoltes dels teus, et reposes. Trobaràs un objecte que et portarà molts records i nostàlgia. Consell: l'activitat social amb els teus amics/gues t'ajudarà a oblidar. 

ESCORPÍ (3/5)
Si tens parella, segurament heu viscut moments idíl·lics recentment. Queda't amb aquests bons records perquè són els que hauràs de recordar quan les coses vagin malament. Si no en tens, no desesperis que la teva solteria està molt a prop de veure's interrompuda. Color: blau.

SAGITARI (3/5) 
Tenir temes pendents fa que ens imaginem tot de possibles respostes a converses imaginàries i això només fa que torturar-te. No esperis que les coses passin soles, parla-ho, troba el moment adequat, però no deixis que passi d'aquesta setmana. Dia de la sort: 8. 

CAPRICORN (3/5) 
Et sents una mica confós perquè hi ha dues persones que t’agraden o en les que et fixes més últimament. No et sentis malament, ja veuràs com aquesta setmana hi haurà diferents gestos i paraules que faran que et sentis més proper/a a una d’elles. Dia de la sort: 4.

AQUARI (4/5) 
Tenir o buscar intimitat serà clau perquè sigui una gran setmana! Depèn de tu trobar el moment i la possibilitat. Llença’t i troba el pla perfecte per veure aquella persona que t’agrada i ser sincer/a amb els teus sentiments i intencions. Ànims! Connexió especial amb: Sagitari. 

PEIXOS (2/5)
Hi ha algú que t’agrada molt des de fa ja un temps. Creus que tu també l’interesses però mai us ho heu dit i només fas suposicions. Aquesta setmana, et comprometràs a fer quelcom que, de rebot, farà que us acosteu. Consell: a vegades, una sola mirada, pot confirmar moltes coses.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: