Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 2 de març de 2022 a les 11:40


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys 
Mai he tingut nòvio ni m'he liat amb ningú. Però això no és el que més em preocupa. El pitjor és que mai m'he fet dits. Algun cop ho he fet amb un vibrador pel clítoris, però no crec que hagi arribat a l'orgasme. He intentat- No sé per què em passa però no li he dit a ningú. Amb les amigues gairebé no parlem d'aquest tema.. A algú més li passa???? 

Noia, 15 anys
La meva germana bessona no sap que m’agraden les ties I es pensa que mai m’he liat amb ningú, però he estat amb una amiga seva. No sé si dir-li o no perquè tinc por de com pugui reaccionar. 

Noi, 15 anys 
Li vaig fotre les banyes a la meva nòvia amb una veïna. Una nit ens vam acabar liant sense cap mena de roba des de cintura cap amunt, va ser brutal, però em sento malament per haver-ho fet i no sé si explicar-ho o no.

Noi, 17 anys 
Quan vaig a masturbar-me, em posa molt posar-me un dit a l’anus, mentre amb l’altre em vaig una pal*** i quan acabo olorar-me les mans. Algú més ho fa?

Noia, 16 anys 
Fa un temps que crec que m’estic pillant per la meva profe de naturals. Ella deu tenir 26 o 27 anys, però és que mare meva com està. Crec que ella és lesbiana i jo m’estic replantejant la meva sexualitat. Perquè us feu una idea és com el pol Rubio en tia. 

Noia, 17 anys 
Quan era petita a l'edat del 5-6 anys em van convidar a un "chiqui parc" per celebrar l'aniversari d'una amiga. Estaven tots els companys de classe i mentre estàvem jugant una amiga i jo ens vam separar del grup. Vam anar a una caseta que estava al costat i ens vam començar a liar. Al final una dona que passava per allà ens va enganxar i ho va dir als meus pares però no és van enfadar. Des de llavors no m’he tornat a liar. Només m’he fet uns petons amb un noi, però un cop. No tinc clara la meva orientació sexual, però sempre em miro por** lèsbic.

Noia, 16 anys 
Tinc una connexió brutal al llit amb un tio que té nòvia. De fet hem follat vàries vegades quan ells estaven sortint. La cosa és que em va dir que la deixaria, però encara no ho ha fet. Jo crec que sento alguna cosa més que atracció encara que ell no.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: