Logotip de Adolescents.cat

4 fetitxes sexuals que segurament et sorprendran

per Redacció, el 2 de març de 2022 a les 10:29
Tot i ser una pràctica força amagada per la connotació negativa que acostumen tenir, els fetitxes són força comuns. Els jocs de rol, el voyeurisme…són algunes pràctiques que molts consideren excitants. Ara bé, també hi ha alguns fetitxes menys habituals i, de fet, força sorprenents. Us en portem alguns.

Claustrofilia:hi ha gent que té pànic als espais tancats, en aquesta mena de fetitxe, però, l'excitant és precisament el contrari. Ascensors, armaris, el lavabo d’un avió…es converteixen en llocs ideals per tenir relacions sexuals

Animated gif about love in Fanfic stuffs by Natália

Estigmatofilia: els tatuatges i els pírcings cada cop són més comuns, però no tothom en porta. Per les persones amb aquest fetitxe, això no obstant, és clau que les seves parelles sexuals en tinguin almenys algun. "Hi ha persones que només són capaces d'excitar-se amb altres individus que tinguin aquest tipus de marques en el seu cos", expliquen a El Mundo des de JOYclub.

tattoed gifs | WiffleGif

Ursusagalamatofilia: encara que pugui resultar estrany, l'excitació sexual per les joguines de peluix o per persones disfressades amb vestit d'animal, com a ossos, tigres, gossos o gats, és un fetitxe real i molt freqüent del que la gent podria arribar a imaginar.
Bear Suit GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Tricofilia: les persones amb aquest fetitxe aconsegueixen una intensa excitació quan acaricien els cabells d'altres persones. Però no tots són iguals, és a dir, cadascú té uns gustos peculiars. N’hi ha alguns/es a qui els exciten els cabells d’un determinar color, mentre que altres es fixen més en el tipus de tall o la llargada.

Parejas Caricia GIFs | Tenor

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: