Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 5 i 6 de març

per Redacció, el 5 de març de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Aquest primer cap de setmana de març poden passar coses importants. El millor és que netegis la teva ment d'elements negatius, per deixar entrar aire nou. Visualitza el que realment t'agradaria aconseguir i no deixis que les teves pors –ni certes persones- t’aturin. Dia de la sort: dissabte.

TAURE 
No posposis una decisió, encara que creguis que ja has fet tard. Sempre ets a temps d’actuar i intentar revertir el que ha passat. Intenta no caure en el conformisme, perquè te’n penediràs. Aquest mes hauràs d’esforçar-te més del compte, però al final compensarà. Dia de la sort: dissabte a la nit.

BESSONS 
Aquest cap de setmana veuràs possibilitats on abans veies obstacles. Aquest nou enfocament farà que se t’obrin les portes a una oportunitat que donaves per perduda. En l’amor, podries tenir la sensació que t’ha decebut. Parla-ho amb l’altre i coneix la seva realitat, perquè podria ser diferent del que creies. Dia de la sort: diumenge al matí. 

CRANC 
Tindràs un cap de setmana força estressat, amb massa presses o pressió, probablement per obligacions que t’han imposat i per altres que t’has imposat tu. De vegades acceptes les coses sense pensar-les gaire i després te n’acabes penedint. Per culpa d’això, tindràs un conflicte que no t’esperaves. Dia de la sort: diumenge a la tarda. 

LLEÓ 
Un imprevist farà que aquest cap de setmana t’adonis de la importància de l'amistat, ja que algú respondrà al teu crit d’ajuda sense esperar res a canvi. Saber que comptes amb aquesta persona al teu costat, et farà sentir molt afortunat. Portar alguna peca beix et portarà sort. Dia de la sort: diumenge.

VERGE 
És molt possible que t'arribi una notícia que no t'imaginaves i que té relació amb els sentiments d'algú. Potser hi ha dues persones que tenen més relació de la que creies i això et confondrà. Pren-te el teu temps abans de reaccionar i sobretot pensa en com vols dir les coses. El que facis tindrà importància en un futur. Dia de la sort: dissabte. 

BALANÇA
Intentaràs gestionar millor una decepció que t’està afectant molt i la veritat és que parlar-ne amb algú et vindrà molt bé. D'alguna manera, t'aportarà un punt de vista que no t'esperaves i que t’ajudarà. Aquest cap de setmana hauràs d’aprendre a escoltar les teves necessitats i a fer-te cas. Dia de la sort: diumenge al migdia. 

ESCORPÍ 
Tot porta el seu temps, però aquest cap de setmana sentiràs que avances molt cap a un objectiu gràcies algú que fins ara no t’havia ajudat. Veure les teves metes tan a prop potser et farà sentir cert vertigen, però saps que no és moment d’aturar-te. Compte amb els signes Lleó, perquè et podrien confondre amb les teves paraules. Dia de la sort: diumenge. 

SAGITARI
Encertaràs si deixes el mòbil o almenys els grups de WhatsApp. Últimament, notes que hi ha certa tensió amb algunes persones i allunyar-te’n és el millor que pots fer si no vols patir. Et convé no deixar-te contaminar per rumors perquè podries actuar en basa a coses que no són certes. Dia de la sort: dissabte al matí. 

CAPRICORN 
No et convé tornar a treure de nou aquest tema que saps que molesta a algú del teu entorn. Ja t’ho va deixar clar, així que no insisteixis i mira cap a una altra banda. Ara no és el moment de tenir certes converses i et tocarà esperar. Podries rebre una sorpresa en forma de missatge que t’alegrarà. Dia de la sort: diumenge.

AQUARI 
Pot ser que avui sentis que una acció que vas fer en el passat, t’és retornada, Serà una acció positiva i no tindràs res a veure amb el rancor. Això podria fer ressorgir nous vincles i relacions que creies que ja no recuperaries. Procura assimilar les coses a poc a poc i no tenir massa pressa. Dia de la sort: dissabte a la tarda. 

PEIXOS 
Et proposaràs recuperar un projecte que vas deixar guardat i pel qual mai trobaves temps. Una conversa amb algú, però, et farà venir ganes de tornar-ho a intentar. No és una mala idea, però tingues en compte que caldrà esforç i dedicació. En l’amor venen dies de dubtes i plens de nostàlgia i records. Dia de la sort: dissabte a la tarda.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: