Logotip de Adolescents.cat

Aquesta novel·la que ha triomfat a Wattpad tindrà versió audiovisual

per Redacción, el 2 de març de 2022 a les 06:00
Boulevard, la novel·la de Flor M. Salvador, està de celebració! I és que una nova edició arriba a les llibreries i Wattpad Webtoon Studios ha confirmat la seva adaptació cinematogràfica.

Actualment, és un dels llibres més venuts a Espanya i compta amb més de 80 milions de lectures. Narra la història d'amor entre en Luke i la Hasley, dos personatges totalment oposats que creen el seu propi bulevard. Aquesta nova edició de la novel·la arriba també amb una nova portada que transmet tot el que en Luke significa: un cor trencat, una rosa pansida i somnis perduts, però també l'esperança i l'alegria que caracteritzen al protagonista.


Sobre l'adaptació audiovisual només se sap que l'escriptor Javier Ruescas ha treballat el guió. L'autora mexicana de 23 anys assegura que a mesura que tingui més notícies les anirà compartint i agraeix a través de les seves xarxes socials tot el suport que ha rebut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flor M. Salvador (@flormsalvador)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: