Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 5 de març de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 


Versió sense playbuzz

Els pingüins emperador són els més grans del món, amb una alçada que pot superar els 1,20 metres. La seva grandària els permet no haver de fer nius: utilitzen el pelatge que hi ha entre les seves cames per incubar els ous.

Aquests dies estan arribant centenars d’imatges del conflicte entre Rússia i Ucraïna. Una de les fotografies que més ha emocionat és la d’una dona acceptant endur-se els fills d'un desconegut a la frontera per treure'ls de la zona de guerra.

Es diu Adriana Manso, només té 26 anys i ja s’ha convertit en una empresària d’èxit. Aquesta catalana és una referent en la moda dels anells a gairebé tot el món. Ha fabricat peces per Miley Cyrus, Dua Lipa i Bella Hadid, entre altres. Si voleu comprar algunes de les seves creacions, que sapigueu que té anells per menys de 60 euros.

Aquest mapa mostra el viatge en tren més llarg del món, de Portugal a Singapur. En total es triguen uns 21 dies en recórrer els 18.755 quilòmetres que separen aquestes poblacions.

Si busques el nom dels personatges de Friends a Google, t’apareix una emoticona diferent per a cada un d’ells que representa algun tret de la seva personalitat i/o estètica.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: