Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 28 de febrer de 2022 a les 11:35
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys

Ja fa més d’un any que tinc gossa i que coincideixo amb tu als migdies quan la traiem a passejar. Des del primer dia que m’has semblat mono i volia conèixer-te més, malgrat que sembles més gran que jo. Recentment, m’he enterat que ets el cosí d’una companya de classe i des de llavors ens hem trobat només una vegada i hem parlat molt més, No sé si llegiràs això, però si ho fas, el pròxim cop que coincidim digues mínim el teu nom. La teva gossa es diu Ària i la meva Lazy.

Noia, 16 anys
Vivíem en pobles força propers d'Osona. Ets una noia rossa i molt guapa, mai he dit que m'agraden les noies, però des que et vaig veure ser que sí. Vas marxar un trimestre a estudiar a fora i m'encanta el canvi que has fet des de llavors. Ens hem vist algun cop i som amigues, tot i que no molt. Al teu nom comença per A i el teu cognom per S.

Noi, 18 anys
Visc a Quart des de fa molt poc i et veig a vegades a la estació del poble per anar a Girona a la mateixa hora que agafo jo el bus. Ets força alta i tens els cabells foscos com jo. Ens hem intercanviat mirades, però no hem arribat a parlar. Si saps qui sóc a la pròxima que em vegis digues alguna cosa.

Noi, 16 anys
Ets una noia, vius a prop de Sabadell i parlem per whats cada dia. Des del primer cop que et vaig conèixer vaig saber que m'enamoraria de tu i així ha estat. Estem tot el dia lligant "de broma". No sé si per tu és broma, a mi m'agradaria que no ho fos.

Noi, 15 anys
Ets d’un poble del costat de Lleida, el teu nom comença per N. Acostumes a fixar-te amb gent més gran. Portem un temps tontejant però no sé el que sents. Obra’m si et sents identificada.

Noia, 17 anys
Ens coneixem, però no hem parlat mai, és a dir, sabem qui som perquè cada dimecres i divendres coincidim als camps d'entrenament. Em sembles guapíssim i molt interessant, m'encanten els teus cabells rossos i ara que te'ls has tallat, els hi ploro. Així i tot, el nou aspecte et queda molt bé. Hem fet molt eye contact i l'altre dia vaig tenir prou força per contestar-te a una història. El teu nom comença per J. Si saps qui sóc, que sàpigues que m'encantaria saber més de tu.

Noi, 17 anys
Quan et vaig veure per primera vegada ja vaig notar que hi havia connexió entre nosaltres, al principi vam ser amics però després vam acabar de lio. Durant molt temps vaig ser molt feliç amb tu, però tot es va acabar. Fa unes setmanes et vaig obrir i vam tornar a parlar i cada vegada tinc més ganes de repetir el que va passar. Si saps qui sóc envia’m l'sticker que tant ens agrada als dos.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: