Logotip de Adolescents.cat

Tècniques que poden ajudar a expandir els orgasmes

per Redacció, el 25 de febrer de 2022 a les 12:16
De vegades ens costa connectar amb el nostre cos. Vivim en una època en què sembla que tot s’hagi de fer de pressa, fins i tot aquelles coses que requereixen calma, com els moments íntims. 

L’experta en sexualitat Noemi Casquet ha publicat diversos consells per resensibilitzar el nostre cos. Fer-ho ens pot ajudar a ser més presents durant les relacions sexuals i també a expandir el plaer i els orgasmes.


 Despertar la propiocepció: la propiocepció és la visió que tenim de nosaltres mateixos i és clau estar-hi en contacte. Una bona tècnica per activar-la és la pràctica tàntrica de la bioelectricitat. Encara que el nom soni complicat, dura-la a terme és molt senzill. Només cal tocar de manera molt suau, amb les puntes dels nostres dits, el nostre cos. Podem fer-ho abans de la masturbació o de les relacions sexuals. En aquest últim cas, pot ser la nostra parella qui ens acariciï el cos i nosaltres qui li acariciem a ell/a. 

 La respiració: per tal de concentrar-nos en el moment i evitar pensaments que ens puguin distreure dels estímuls sensorials i sexuals, ens podem ajudar de la respiració. Si sentiu que la vostra ment desconnecta, centreu-vos en la respiració i inhaleu i exhaleu profundament. Potser sembla un fet amb poca importància, però fer-ho ens connecta al nostre cos i al present. 

Deep Breath Sigh GIF by Harlem

 Mula Bandha: és una tècnica que consisteix a realitzar contraccions en la zona pèlvica, com es fa en els exercicis kegel. Això ens serveix per augmentar l’excitació i la sensibilitat abans de tenir sexe.

 Erotitza la lentitud: passió és intensitat, no rapidesa. No cal córrer. Anar a poc a poc ens ajuda a gaudir de tot el trajecte, fa que donem més importància als detalls i ens pot proporcionar orgasmes més intensos.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: