Logotip de Adolescents.cat

Aquest és el significat de Saoko, la cançó de Rosalía

per Redacció, el 24 de febrer de 2022 a les 13:49
SAOKO, l'últim llançament de la Rosalía, ja s'ha convertit en un tot un èxit. Tot i això, molts l'han criticat per no entendre ni la pronunciació ni el significat d'aquesta cançó que formarà part de l'àlbum MOTOMAMI, que s'estrenarà el pròxim 18 de març.

La cantant ha desgranat la lletra de la cançó a una entrevista per Genius, on ha comentat algunes de les frases que han generat més controvèrsia i ha explicat que SAOKO és una paraula d'origen africà que significa energia i moviment.




Chica, ¿qué dices? saoko, papi, saoko


Aquesta ha estat una de les frases més criticades. Però la Rosalía confessa que li agradava molt la idea de començar una cançó amb un "a veure a veure, què estàs dient?", ja que és un clàssic del reggaeton.

Me contradigo, yo me transformo
Soy to'a' las cosa', yo me transformo


La Rosalía ho té clar, per ella l'ésser humà és un ésser contradictori i confessa que "no hi ha res més excitant que el canvi".

con altura GIF by ROSALÍA

Si ere' la pámpara, nada te pue' parar, uh
Si ere' la pámpara, nada te pue' parar, y ya


"Volia que se sentís l'energia, com sentir-se en certa manera, imparable. Que ets l'hòstia, com es diu al meu país. Una amiga meva de la República Dominicana em va dir que allà se li diu ser 'la pámpara'. Sona molt maco, em recorda a la llum, a poder, i d'aquí ve la frase".

Fuck el estilo
Fuck el stylist


Lluny del que pot semblar, la cantant vol aclarir que ha treballat amb molts estilistes i que els estima molt. Però que simplement hi ha vegades que una s'ha de vestir ella mateixa i treure un look espectacular igualment.

Amb la cançó SAOKO l'artista ens mostra la línia que seguirà el seu tercer disc, ja que com ha assenyalat "utilitzar sample de Wisin i Daddy Yankee és, per mi, el tribut més directe que puc fer al reggaeton clàssic, un gènere que estimo i que ha estat una inspiració constant al llarg de tot el projecte Motomami".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: