Logotip de Adolescents.cat

6 efectes per personalitzar les teves fotos: amb quin et quedes?

per Redacció, el 24 de febrer de 2022 a les 13:40
Tots tenim la nostra visió particular del món i això fa que ens expressem diferent. La nostra manera d’observar l’entorn, no només es reflecteix en les nostres paraules, sinó també en els moments que capturem.

Si esteu veient una posta de sol amb 10 persones i feu una fotografia, segur que cada un de vosaltres l’enquadra i la retoca a la seva manera. De fet, gràcies als avenços tecnològics, cada cop tenim més opcions per personalitzar les imatges i transmetre allò que volem utilitzant un objectiu o un filtre concret. De tots aquests efectes, per exemple, vosaltres amb quin us quedaríeu?
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: