Logotip de Adolescents.cat

Possibles canvis (amb polèmica) a TikTok

per Redacció, el 24 de febrer de 2022 a les 11:38
TikTok va començar sent una plataforma on regnaven els vídeos breus. Fa poc, però, l’app va decidir ampliar la duració de les gravacions fins a 3 minuts i pel que sembla preveu ampliar-la encara més: fins als 5 o els 10.

El motiu d’aquesta decisió? Els beneficis econòmics per TikTok. “Si els vídeos de 5 minuts ajuden a TikTok a augmentar el seu temps de visualització, els anunciants tradicionals poden sentir que tenen més llibertat i la tecnologia sempre està buscant la major quantitat d'ingressos possibles”, explica l’experta Karyn Spencer a Wired.

Ara bé, què en pensen els usuaris de l’app d’aquest possible canvi? Doncs pel que sembla no els agrada. I és que la plataforma va enquestar part dels seus usuaris i la resposta que va obtenir va ser clara: la majoria pensava que els vídeos que duraven més d’1 minut eren “estressants”.

Malgrat això, sembla que l'aplicació no està tenint en compte l’opinió de la gent i està prioritzant els seus ingressos. Què en penseu?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: