Logotip de Adolescents.cat

Vols saber què passa al nostre cervell quan ens morim? T’ho expliquem!

per Redacció, el 24 de febrer de 2022 a les 11:38
La mort sempre ha deixat moltes preguntes obertes. Des de l'antiguitat moltes persones, religions i filosofies s'han qüestionat la mort i han fet moltes hipòtesis al respecte. Però, què és el que passa realment en el nostre cervell quan morim?

Un equip de neurocientífics han estat capaços de registrar tota l'activitat cerebral d'una persona just en el moment en què moria. Aquest fet ha succeït per casualitat mentre els científics estaven realitzant el seguiment a un pacient de 87 anys que patia epilèpsia.


Creative Block? The Answer Could Be as Simple as Electric Shocks to Your  Brain | Brain gif, Limbic system, Brain boost
El pacient va patir un infart mentre tenia més de 250 elèctrodes connectats i mesurant tota l'activitat del seu cervell. El neurocirugià Ajmal Zemmar, de la Universitat de Louisville, ha explicat a la revista "Frontiers in Aging Neuroscience" que van mesurar 900 segons d'activitat cerebral en el moment de la mort i van investigar què passava en els 30 segons anteriors i posteriors a que el cor deixes de bategar.


Els científics han pogut concloure que el nostre cervell altera dràsticament el nostre nivell de consciència en el moment de la mort. Per aquest motiu, moltes persones que han estat a prop de la mort diuen que han vist esdeveniments importants de la seva vida, com si es tractés d'una pel·lícula. Tot i això, asseguren que la mort continua sent tot un misteri.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: