Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 24 de febrer

per Adolescents.cat, el 24 de febrer de 2022 a les 09:58
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Has de tenir clar que hi ha certs projectes que no et canviaran la vida, però que et poden aportar coses positives. Intenta mirar-t’ho així o les obligacions a les quals hauràs de fer front aquests dies se’t faran molt pesades. Hi ha un signe de foc que necessita definir la vostra relació.

TAURE
Avui no deixaràs que el protagonisme se l'emportin els altres. Exposaràs les teves idees i et sentiràs escoltat. Aquest canvi d’actitud serà molt beneficiós per tu en diversos aspectes i mostraràs una cara que algunes persones encara no havien vist. Queda’t amb la part bona i no tinguis en compte possibles critiques que provenen de l’enveja.

BESSONS
Buscaràs consell en persones amb les quals no sols dialogar de temes íntims. T’atreviràs a fer el pas perquè creus que només elles et poden ajudar realment i encertaràs. Això sí, et caldrà molta força de voluntat i confiança en tu mateix per tirar endavant els consells que et donaran.

CRANC
Et sinceraràs amb un company/a que per tu és important: amb el temps s'ha convertit en un amic/ga amb qui confiar. Li mostraràs parts de la teva personalitat que desconeixia i li ensenyaràs el teu cantí més vulnerable. Vigila, però, en obrir-te massa perquè podries provocar un malentès.

LLEÓ
Et costarà molt mossegar-te la llengua, però avui és necessari que ho facis, especialment si estàs davant d'una persona que pot manipular les teves paraules i que ja es va comportar malament en el passat. Procura no caure en els mateixos errors.

VERGE
Algú vol compartir amb tu una estona especial i, tot i que estàs força estressat, hauràs d’intentar improvisar i dedicar-li temps. De vegades et costa deixar-te portar i no tenir-ho tot sota control, però avui sortir de la rutina t’anirà bé. Molt atent a una conversa que tinguis avui, perquè estarà plena d’indirectes.

BALANÇA
Procura expressar les teves idees de manera clara i no et guardis per tu el teu punt de vista. Podria ser que la teva opinió molestés a un amic/ga, però no sempre pots callar per fer contents als altres. Tot i que serà un dia d’alts i baixos, a la nit rebràs el suport d’algú que et farà molt feliç.

ESCORPÍ
Hi ha alguna cosa que et fa sentir empresonat. En el fons saps què és, això no obstant no t’atreveixes a fer front als teus sentiments. Avui les emocions s’intensificaran i necessitaràs expressar-te. Si no et veus preparat per parlar sobre el que sents, escriu. És un primer pas per alliberar-te. Tindràs sensacions contradictòries amb un signe de foc.

SAGITARI
Ets una persona que dona molt valor als records. T’agrada guardar certs moments del passat i mirar-los quan et sents nostàlgic. Vigila, però, perquè per a tu fer memòria s’està començant a convertir en una cosa dolorosa. Hi ha ferides que no estan curades i no és moment de mirar enrere.

CAPRICORN
Estar al teu món i seguir sense donar explicacions, no és una solució i avui jo veuràs. Notaràs certes persones distants i et faran saber que s’estan allunyant pel teu silenci. Cuida més de les relacions afectives i sincera’t. Dir el que penses no tindrà les conseqüències negatives que creus.

AQUARI
La falta d'empatia és una cosa que avui et pot afectar molt, però no la tindràs tu, sinó una altra persona. Et sentiràs totalment incomprès i això et pot frustrar. No sempre pots trobar la implicació que esperes per part dels altres. Segueix el teu camí i no perdis el temps intentant convèncer gent que no et vol escoltar.

PEIXOS
Avui sentiràs molta calma i satisfacció per la manera en com has gestionat una situació complicada. Últimament, estàs notant canvis en el teu comportament i són postius. Et sents més connectat amb els teus valors i les teves necessitats i això et fa actuar de manera més coherent. Tindràs una connexió especial amb els Taure.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: