Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 23 de febrer de 2022 a les 14:02


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.ç
 



Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Quan em masturbo perdo una mica el sentit comú i m’imagino coses massa turbies hahaha. He arribat a pensar que estic fent-ho amb amics o amigues molt properes, o mentre em corria he arribat a pensar en com seria tenir relacions sexuals amb el meu padrastre (si en tingués).

Noia, 17 anys
A l’estiu estava de lio amb un noi i hi havia toc de queda. Em va donar un “arrebato” i el vaig trucar a les 2 de la matinada i vaig decidir anar a casa seva. Hi havia els seus pares, però igualment vam fer de tot intentant fer poc soroll, molt morbo. A més, en sortir de casa seva vaig veure passar la poli i em vaig haver d’amagar al portal d’uns desconeguts. Una nit que mai oblidaré.

Noi, 18 anys
Fa més de tres anys que estic amb la meva nòvia, però el que ningú sap és que fa més de quatre anys que estic enamorat d'una altra noia. No me’n puc oblidar i és una cosa que no he dit mai perquè tinc por que la meva relació amb la noia canviï. No sé què fer, però ara almenys ja ho he explicat a algú.

Noia, 15 anys
Tinc una relació en secret amb un noi del meu curs i ningú ho sap ni s'ho espera. Jo l'estimo com mai he estimat a ningú i m'agradaria fer-ho públic. El problema és que ell no vol i pateixo molt per la nostra relació. Tinc por que s'acabi, i constantment penso en ell, els seus ulls, els seus llavis... Començo a pensar que ell no m'estima, i que està enamorat de la meva millor amiga, ja que cada dia haig de veure com ells dos tontegen. Conclusió: la meva vida amorosa és una merda.

Noia, 15 anys
Amb una amiga ens dediquem a posar-li nom als pels del xixi, els seus són les SUSIS i els meus les ESTELAS. Sempre parlem de com els els cuidem, ens hi posem suavitzant…algú més ho fa?

Noia, 15 anys
L’altre dia em va venir de gust per masturbar-me amb el mando de la Play dels meus germans, refregant-me’l. Al cap de poc el van agafar per jugar –jo també participava- i quan em va tocar a mi el vaig olorar. Em van preguntar per què ho feia i els vaig dir que era una mania (sort que no feia olor).

Noi, 15
Alguns dies a la tarda que estic sol a casa meva em despullo i m'acabo fent alguna palla al terra estirat perquè em posa molt sentir la llibertat de fer el que vull. Doncs fa pocs dies estava al terra del menjador donant-li al tema i vaig veure com una ombra, però no vaig fer cas. Quan vaig acabar vaig veure que hi havia un home penjat a la finestra del menjador (és un bloc de pisos molt alt) que estava netejant els vidres penjat. Total que em va veure allà a terra pajant-me. Pu** vergonya.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: