Logotip de Adolescents.cat

Sèries cancel·lades o que emeten la seva última temporada aquest 2022

per Redacció, el 23 de febrer de 2022 a les 11:17
Com cada any aquest 2022 també s’han cancel·lat i es cancel·laran sèries. Algunes perquè no han aconseguit tenir l’èxit esperat, altres per problemes de producció i altres per desacords.

A més a més, aquest any també hi ha diverses ficcions que arriben al final i emeten, com esteva previst, la seva última temporada. Us portem un llistat amb les sèries cancel·lades i també amb aquelles que finalitzen aquest 2022 perquè ho tingueu controlat.
 


Versió sense playbuzz
'The Walking Dead': aquest 2022 emetrà la seva última temporada.
'Peaky Blinders': a finals d’aquest febrer s’estrenaran els últims capítols sobre els Shelby.
'This is Us': Ja s’ha començat a emetre la sisena temporada, que serà l’última d’aquesta exitosa sèrie. 'Killing Eve': Aquest 2022 finalitzarà la història protagonitzada per Sandra Oh i Jodie Comer.
'Con amor, Victor': A l’estiu arribarà la tercera i última entrega d’aquesta sèrie adolescent.
'Otra vida': Netflix ha cancel·lat la sèrie i no tindrà una 3ª temporada .
'Ozark': Ja s’ha emès una part de l’última temporada a Netflix. La segona part es podrà veure d’aquí poc. 'Sé lo que hicisteis el último verano': Aquesta ficció d’Amazon Prime Video ha estat cancel·lada i no tindrà segona temporada.
'La directora': Aquesta ficció, protagonitzada per Sandra Oh, tampoc tindrà segona temporada.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: