Logotip de Adolescents.cat

Si has esborrat una conversa d'Instagram, existeix una manera de recuperar-la

per Redacció, el 23 de febrer de 2022 a les 10:20
Has esborrat per error una conversa d’Instagram? Has eliminat el xat amb algú, però ara te’n penedeixes?

Doncs que sàpigues que hi ha una manera de recuperar aquesta informació. Les polítiques de privacitat i emmagatzematge de la xarxa social permeten obtenir converses que hagis suprimit (i fotos també).

Com es fa?


El primer que has de saber és que el procés no és immediat: hauràs de descarregar una còpia de seguretat de la informació que has compartit i això pot trigar fins a 48 hores. Ara bé, el pas a pas és molt senzill:
 Ves a Instagram i prem en la icona de les línies horitzontals: el menú lateral superior dret.

 Se t’obrirà un menú desplegable amb diverses opcions. Selecciona "La teva activitat".

 Un cop dins, baixa fins a baix i prem "Descarregar la meva informació".

En aquesta part del procés hauràs d'introduir el teu mail i clicar "Sol·licitar descàrrega". En un límit de 48 hores, Instagram t’enviarà un correu electrònic amb un enllaç a un arxiu amb les teves fotos, comentaris, la informació del teu perfil i altres dades com les converses que has esborrat.


 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: