Logotip de Adolescents.cat

Aquest conegut actor d'El Internado farà d'estrella del cinema per a adults

per Redacció, el 23 de febrer de 2022 a les 09:48
Martiño Rivas, que va saltar a la fama pel seu paper de Marcos a el Internado, es convertirà en Nacho Vidal en el seu pròxim projecte.

L'artista, doncs, torna a la televisió després del seu pas per Las Chicas del Cable i Sé quién eres. En les pròximes setmanes Maritño Rivas es posarà en la pell del conegut actor de cinema eròtic en la sèrie Nacho Vidal, una indústria XXXL, que emetrà Starzplay.


La història se centrarà en l'ascens de Nacho Vidal en el món de les pel·lícules per a adults, les quals el van convertir en una superestrella internacional. A més a més, la producció també explicarà que hi ha darrere la indústria del cinema sexual,un sector que mou més de 500 milions d'euros a l'any a Espanya!

D'altra banda, Martiño Rivas també està a punt d’estrenar Fuerza de Paz, una ficció totalment diferent basada en una investigació militar.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: