Logotip de Adolescents.cat
Imatge i dades de l'adolescent desapareguda a Barcelona | Mossos d'Esquadra

Els Mossos demanen ajuda per trobar una noia de 12 anys desapareguda a Barcelona

Imatge i dades de l'adolescent desapareguda a Barcelona | Mossos d'Esquadra
per I.M., el 22 de febrer de 2022 a les 16:34
Crit d'ajuda dels Mossos d'Esquadra per trobar una nena de 12 anys desapareguda el passat dilluns 21 de febrer a Barcelona. En concret, segons explica la policia catalana, Hellen va desaparèixer al barri de Sant Andreu de la capital catalana.

Es tracta d'una adolescent de 12 anys, que fa aproximadament 1,56 metres d'alçada, és de complexió prima i té el cabell negre i molt arrissat. Els Mossos també expliquen que anava vestida amb un anorac de plomes de color blanc. Davant qualsevol indici d'on es troba Hellen, els Mossos demanen trucar al 112.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: