Logotip de Adolescents.cat

Aquest tipus de persones tenen més possibilitats de tenir una relació oberta, segons un estudi

per Redacció, el 22 de febrer de 2022 a les 11:10
Ser vegà és més que seguir una dieta sense productes d'origen animal. Ser vegà és una filosofia de vida. I és que moltes de les persones que exerceixen aquesta pràctica procuren que res del que els envolta, més enllà del menjar, hagi pogut malmetre els animals, des de la seva roba fins als seus cosmètics.

De fet, hi ha vegans que fins i tot es neguen a mantenir relacions íntimes amb persones que consumeixin carn i altres productes derivats dels animals. Una tendència cada cop més estesa i que es coneix amb el nom de vegasexualitat.

Tenint en compte això, no és d'estranyar que s'hagin creat apps de cites pensades expressament per aquest col·lectiu, com ara Veggly. De fet, aquesta plataforma -que ja compta amb centenars de persones- ha volgut realitzar una enquesta per conèixer amb més detalls les preferències dels seus usuaris.

De totes les conclusions de l'estudi, n'hi ha una que ha cridat l'atenció especialment tant als creadors de Veggly com a mitjans internacionals. I és que, un 34% de les persones veganes es mostra favorable a tenir una relació oberta. Per contra, només un 14% de la gent declarada com a omnívora tindria una relació d'aquest estil.


La psicòloga Jo Hemmings, explica a The Independent quin podria ser el motiu d’aquesta diferència entre vegans i no vegans. L’experta assenyala: "Els vegans ja van prendre la decisió ètica de no menjar carn i això s'ha convertit en un dels seus valors fonamentals quan es troben amb una parella. A causa de la seva confiança en les seves eleccions de menjar menys tradicionals, és més probable que tinguin també aquesta forta confiança per plantejar-se relacions que surtin de la norma. Ja es van separar de les regles convencionals de l'alimentació, així que per què no trencar amb les regles convencionals dels vincles?".

I vosaltres, tindríeu una relació oberta?

 

Et deixem amb alguns punts imprescindibles de relacions obertes



 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: