Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 26 de febrer de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 

Versió sense playbuzz

Un pare va deixar sense internet tota la localitat francesa de Massanjas, a la regió de les Landes la setmana passada. Fart que els seus fills es passessin hores a internet va comprar un inhibidor perquè els tallés la connexió a la xarxa de les dotze de la nit fins a les tres de la matinada. L’home, però, no era conscient de la potència de l'aparell, ja que com a conseqüència va deixar sense internet a tots els veïns de la població.

L’endometriosi afecta 1 de cada 10 dones, però fins ara ha passat pràcticament desapercebuda. Per sort, a poc a poc s’estan invertint més recursos a la seva investigació i detecció. Aquesta setmana un grup de científics ha creat un senzill test de saliva per poder detectar aquesta malaltia de manera precoç.

A Filipines la gent ha construït una estàtua del Kabang, un gos que va quedar amb la cara malmesa després de salvar dues noies de ser atropellades. L’animal va morir l’any passat, gairebé 10 anys després del seu acte heroic.

Potser no ho sabies, però pots “comprar-te” una habitació en un creuer i viure-hi. Les tarifes solen ser anuals i a part de l’allotjament i entren el menjar i totes les activitats.

Richard Harris va acceptar fer d’Albus Dumbledore perquè la seva neta el va amenaçar: li va dir que si no interpretava el paper, no li parlaria mai més.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: