Logotip de Adolescents.cat

Aquest és el missatge astral de la setmana

per Adolescents.cat, el 27 de febrer de 2022 a les 08:33
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Setmana del 28 de febrer al 6 de març:



Aquesta setmana, igual que l'anterior i les properes, està protagonitzada pel signe de Peixos. El Sol es troba a la constel·lació de Piscis i s'hi quedarà fins el dia 22. Però, a més, aquesta setmana la lluna també estarà a peixos, així com Júpiter i Neptú. De fet, Neptú és el planeta que regeix l'energia de peixos i això reforça encara més tot aquest clima.


I què vol dir tot això? Doncs que serà una setmana molt emocional per a tothom. Ens sentirem molt més connectats/des a les nostres emocions i també a la imaginació. Estigues atent/a a petits detalls i també al que somies ja que tindràs la intuïció molt desperta i això et pot ajudar a obtenir informació sobre algun tema important per a tu.

Es recomanen les activitats artístiques i també passar temps amb nosaltres mateixos/es. Ara bé, si estàs en un moment emocional complicat, és bo que aquesta setmana et protegeixis i intentis no caure en dramatismes. Recorda que, la majoria de vegades, el que penses no és la realitat i és bo tenir-ho molt present!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: