Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 21 de febrer de 2022 a les 11:50
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
El vaig conèixer a Irlanda d’intercanvi. Anàvem junts a classe. Ens vam unir moltíssim, sempre féiem tiktoks junts. Tots els profes es pensaven que estàvem sortint… Tothom es pensava que estàvem enamorats i que acabaríem sent parella fins que es va liar amb un altre i jo vaig marxar d’Irlanda perquè només hi era quatre mesos. Mai sabré si li vaig agradar de veritat, seguim parlant i m’agradaria saber-ho.

Noia, 16 anys
Ets alta, rossa i amb els ulls blaus. Fas 2n de bat científic al Ginebró. A vegades ens saludem i de veritat, és per la primera noia que sento alguna cosa en la meva vida. No sé si veuràs això, si o veus, no sé si sabràs qui sóc. L’únic que sé és que segueixes a adolescents.cat , si o llegeixes, el pròxim dia que ens saludem o que ens veiem a alguna festa del poble digues alguna cosa d’això.

Noia, 17 anys
Ets un noi genial! Sempre ens veiem a l’hora del pati i molts cops estava amb tu. Ens passàvem tota l’estona abraçats i eren moments màgics. Em pensava que hi havia alguna cosa entre nosaltres, però ja fa uns dies que cada divendres vas amb una altra noia. Ella té nòvio, però em segueixo sentint insegura. No érem res, però crec que l’atracció era mútua. Ara em costa mirar-te, perquè encara que amb l’altre no hagi passat res ja no ens noto com abans. Si saps qui sóc obra’m, crec que hauríem de parlar.

Noia, 16 anys
Ens coneixem des de petits, encara que fa uns anys ens vam distanciar molt per la vergonya de l'edat. Els nostres pares (i mares) es coneixen del cole i sempre havíem estat junts per les festes com cap d'any, st joan, etc. Fa moolt temps que m'agrades (i potser ja ho saps). Tens un any més (fas 2n d batx, però no al meu insti). Ens vam dir bon any, és el nostre últim missatge. Envia'm alguna cosa si creus que sóc jo. Els nostres noms comencen per A.

Noia, 17 anys
Recordo que en sentir la teva veu, el cor em va saltar, dibuix tècnic era el nostre punt de trobada i crec que tenim una compenetració i química innegable. Si veus això només dir-te que ets una persona amb un cor gegant i espero que aconsegueixis tot el que et proposis…PD el teu somriure és el més maco del món.

Noi, 18 anys
M'encanta el teu somriure, el color dels teus ulls, la teva personalitat... Ets aquell raig de llum que em fa brillar, com la sortida de sol que veig cada dia des del tren. El teu nom comença i acaba per A i el meu comença per N. Si sents el mateix que jo, envia'm un sticker dels teus que sempre em fan riure! T'estimo! P.D: estigues atenta a totes les pistes que he deixat al missatge...

Noi, 16 anys
Fa poc, tu i jo no parlàvem gaire i ara sí que ens relacionem. Ets la noia més guapa i encantadora que he vist. El teu nom comença per M i el teu cognom comença per G. I per cert, el meu comença per O. NB: tu i jo estem en la mateixa classe.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: