Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 21 al 27 de febrer

per Adolescents.cat, el 21 de febrer de 2022 a les 10:06
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
És una molt bona setmana per a tu àries! A vegades et costa veure-ho, però tot l'amor que dones als altres, també el reps tu. Així que recorda-ho. També sentiràs que tens un instint i una gran facilitat per posar en marxa el que et proposis amb tot el que has anat aprenent. Atreveix-te a fer tot el que et passi pel cap, com idees originals i plans nous. Aquesta setmana toca gaudir! Moment de la sort: Dijous a la nit.

TAURE
Aquesta setmana sents que has de prendre una decisió i no saps si encarar-ho o si hauries de valorar els pros i els contres. Si no ho tens molt clar, és millor que esperis i ho pensis bé abans. Demà és un bon dia per indagar en el teu interior i buscar la teva pròpia saviesa. Fes cas a la teva sensibilitat i a la veu interior. Color de la sort: el verd. Dia de la sort: divendres.

BESSONS
A vegades pots semblar una persona una mica dura, Bessons. I aquesta setmana especialment. Així que intenta mostrar la teva part més dolça, t'ajudarà a evitar conflictes amb altres persones i a sentir-te millor amb tu mateix/a! Dia de la sort: Dijous.

CRANC
És hora d'utilitzar el teu enginy per aconseguir el que t'has proposat. Aquesta setmana t'acompanya la fortuna, així que aprofita-ho i treu tots els teus talents! També és una bona setmana per poder ajudar alguna persona del teu entorn que se sent una mica perduda. Només un petit consell: No t'oblidis de prendre't descansos i cuidar-te. Només si estàs bé tu, podràs ajudar a les altres persones.

LLEÓ
Lleó no només és un dels signes més passionals, sinó també un dels més intel·ligents i creatius. Aquesta setmana ho notaràs, així que aprofita per fer coses que t'agraden i en les que tens talent. A més, si t'oblides de les presses i la tensió, atrauràs molt a les altres persones! Color de la sort: el groc. Dia de la sort: dijous.

VERGE
Verge, aquesta setmana toca donar valor a les teves pròpies idees i capacitats per les que saps que destaques. Utilitza-les i veuràs que tot es posa a lloc com per art de màgia! A partir de demà començaràs a sentir més seguretat i això et farà sentir molt més tranquil/a i feliç. Dia de la sort: Dissabte

BALANÇA
Tens un do per comunicar-te i expressar-te, l'únic problema és que ets molt autocrític/a i això fa que a vegades no et llencis a la piscina. Aquesta setmana no pensis tant i deixa't guiar pel cor! Veuràs com treuràs tot el potencial del teu do de paraula! I el millor és que el pots fer servir amb qui vulguis! Dia de la sort: Dimecres

ESCORPÍ
Potser et sents una mica perdut/da ara mateix. Prova de mirar enrere i analitzar què és allò que sempre t'ha fet feliç. Serà una manera de connectar amb la teva part més essencial que ara mateix et costa de veure. La teva sensibilitat et pot jugar males passades però també et fa molt especial. Un consell: Tot és més senzill del que penses. Dia de la sort: dimarts.

SAGITARI
Aquesta setmana toca treure la teva part més emocional per empatitzar i comprendre les altres persones. Tens tants plans en ment que a vegades t'oblides de cuidar una mica les persones del teu entorn. Això et pot suposar un repte entre el que vols i el que necessites. I és que sí, necessites passar temps amb la família i les persones més importants. Busca estones per ells aquesta setmana, hi ha temps per a tot! Dia de la sort: dimecres.

CAPRICORN
Aquesta setmana intenta posar molt amor en tot el que facis i deixa't portar per les teves idees i el teu bon cor. Pot ser que la convivència a casa hagi sigut dolenta en algun moment, però saps que això no et fa estar bé. Així que deixa l'orgull a banda i posa amor en tot això que et molesta. Veuràs que fent això guanyaràs en benestar i tranquil·litat! Dia de la sort: Divendres.

AQUARI
Recorda aquesta frase: peus ben arrelats al terra i el cap volant ben alt! Això significa que és moment de deixar volar les teves idees i imaginació sempre que tinguis els peus a terra i siguis realista. Aprofita aquesta setmana per treure tot el que pots aportar als altres. Un altre consell: Aquesta setmana no et convé encallar-te, així que no forcis situacions que et són complicades. Dedica't a gaudir i descansar! Moment de la sort: Dimecres al vespre.

PEIXOS
Es presenta una bona setmana en la que et sents molt més optimista i generós/a. Intenta seguir així i no facis cas als pensaments que et bloquegen. Comptes amb la facilitat de poder tractar amb més persones i de socialitzar molt, així que aprofita-ho! Aquests dies podria ser que estiguessis especialment sensible, intenta controlar les teves emocions si has de tenir una conversa important. Dia de la sort: divendres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: