Logotip de Adolescents.cat

Quants diners guanya Morad?

per Redacció, el 21 de febrer de 2022 a les 08:39
El cantant El Khattouti El Horami, més conegut com a Morad, és un dels artistes més escoltat a Espanya amb milions de reproduccions a Youtube i Spotify. Tot i el seu èxit, fins ara no havia fet cap entrevista per un programa de televisió. Ahir, però, va decidir sincerar-se i parlar amb el periodista Jordi Évole.

Durant la conversa, el cantant va confessar que en les seves primeres gires no guanyava pràcticament res. “En el meu primer tour no vaig ni guanyar 1.000 euros perquè em vaig emportar a nou amics. Un d’ells estava en crida i cerca i no podia agafar un vol, així que anàvem en furgoneta. M’ho vaig gastar tot en ells, eren nou habitacions d'hotel, nou menjars…”.


A poc a poc, però, es va anar fent famós i les coses van canviar. Actualment, segons va assegurar ell mateix, cobra més diners que un jugador de futbol de primera divisió. “Puc arribar a fer un milió a l'any. De YouTube, Spotify, les gires que faig…", va explicar.
 
D’altra banda, durant l'entrevista va denunciar el racisme que ha patit i el racisme que malauradament encara segueix existint en la societat. "Utilitzen els mena com si fossin violadors. Tot el càstig del món va dirigit cap a ells. Però els que més violen són els espanyols. Els que més peguen a les seves dones són els espanyols. Per què sembla que només siguin els mena els que violen? Exposa la veritat i digues que els espanyols també ho fan”, va assegurar.

En aquest sentit, va remarcar que encara que ell ha nascut a Espanya, mai no l’han "volgut veure com a espanyol”. Això sí, va voler deixar clar que la música no té raça: “L’escolta un espanyol, un marroquí i un llatí i els tres la ballen junts”.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: