Logotip de Adolescents.cat

Rosalía torna a crear polèmica amb la seva nova cançó

per Redacció, el 18 de febrer de 2022 a les 09:06
Setmanes enrere, abans de presentar Saoko, Rosalía publicava un avançament de Hentai, que formarà part del seu tercer disc Motomami. La cançó, amb referències al món asiàtic, no va acabar de convèncer alguns dels seus seguidors per la seva peculiar lletra.
 
@rosalia

 


♬ H E N T A Ï La Rosalía XXXXXMoTOMAMiįįīïìį - La Rosalia

Doncs bé, acaba de passar una cosa similar amb Chicken Teriyaki, el nou tema de la cantant. A ritme de reggaeton i també amb inspiració oriental, l'artista ha tornat a escriure uns versos que criden l'atenció: "Que la' tengo con Roleta, no hace falta serenata. Pa' ti na', aquí chicken teriyaki. Tu gata quiere maki. Quiero una cadena que me arruine hasta la cuenta".


Igual que amb Hentai, diverses persones han criticat Rosalía assegurant que s'està allunyant de la seva essència i els seus inicis amb lletres que no tenen sentit. Altres, en canvi, opinen que la cantant ha evolucionat i que està creant temes més complexos. Vosaltres què en penseu?
 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: