Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 18 de febrer

per Adolescents.cat, el 18 de febrer de 2022 a les 08:30
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Arrossegues tensions amb algú des de fa uns dies i avui tornar a sortir. Tot i que ets pacificador, el cert és que aquella persona aconsegueix posar-te dels nervis i per això et costa tant posar pau. Potser el millor és demanar ajuda a una tercera persona abans que la situació vagi a pitjor.

TAURE
Avui et sentiràs molt estimat/da. Algú et demostrarà el seu afecte i això t'omplirà. Aprofita aquesta energia per transmetre a una persona especial el que significa per a tu. De vegades et costa mostrar els teus sentiments i ja és hora de fer-ho.

BESSONS
Abans de prendre una decisió que no t'afecta només a tu, potser hauries de parlar amb la resta de persones. Tenir iniciativa no és el mateix que precipitar-se, tingues-ho en compte o podries lamentar-ho.

CRANC
Avui persones que últimament havien tingut un pes important en el teu estat d'ànim, s'allunyaran. Això t'afavorirà i per fi, tornaràs a sentir-te tu. Aprofita-ho per deixar clar allò que vols i que pots aconseguir.

LLEÓ
De vegades ens creuem amb persones que ens fan sentir protegides i avui tindràs aquesta sensació. Tens la sort de comptar amb algú que sempre està disposat/da a fer-te costat i a calmar-te quan les coses no van bé. Valora-ho.

VERGE
Compte amb dir el que penses a la primera de canvi. Pots ferir a algú i la situació es pot tornar desagradable. Si estàs intranquil, intenta fer activitats per relaxar-te i no ho paguis amb els altres. Tens mala connexió amb Capricorn, millor que et mantinguis distant.

BALANÇA
Avui podries tenir un retrobament amorós inesperat. Això et posarà molt nostàlgic i et serà difícil pensar en una altra cosa. No passa res per quedar-se en el passat una estona, però no t'encallis. Si necessites dir-li a alguna cosa a aquella persona, fes-ho.

ESCORPÍ
Et proposes objectius, però els deixes a mitges. Avui un amic/a et suggerirà una meta per assolir plegats/des: accepta-ho i esforçat, et sentiràs molt millor. Al principi et costarà, però després arribarà la recompensa.

SAGITARI
Avui una notícia millorarà les teves expectatives de futur. No et pensis, però, que ja està tot fet. Encara queda molt camí per recórrer, així que segueix caminant i sobretot, cuida les persones que t'acompanyen, ja que últimament no els has dedicat massa temps.

CAPRICORN
Avui no estaràs de massa bon humor, ja que t'exigiran un nou esforç. Tot i haver descansat durant les vacances, tornes a sentir-te cansat. Has d'intentar buscar una motivació o acabaràs deixant les coses de banda.

AQUARI
Ets molt responsable i arriba un punt que gairebé ho acabes fent tot per obligació, en comptes de per plaer. Deixa't anar i improvisa. Necessites desconnectar, així que viu el moment sense pensar en res més.

PEIXOS
Venen canvis que et seran favorables i que et faran replantejar les coses. En temes d'amor, pensa bé el que vols fer abans d'actuar perquè no pots estar marxant i tornant constantment.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: