Logotip de Adolescents.cat

Diuen que aquesta nova tendència per lligar ha arribat per quedar-se: a favor o en contra?

per Redacció, el 17 de febrer de 2022 a les 11:44
Des de l’aparició de les xarxes socials i d’apps de cites com Tinder, han proliferat mil tendències per lligar diferents: cushioning breadcrumbing, benching…Si heu sentit a parlar d’algunes, d’elles -que segur que sí - sabreu que són tendències no massa sanes i, de fet, poc recomanables.

Per això ens has sorprès descobrir que l’última moda per lligar, anomenada hardballing, no té res a veure amb les conductes tòxiques que promovien les tendències anteriors. 

En què consisteix el hardballing? Doncs bàsicament en ser sincer/a i expressar el que es vol, fins i tot abans de començar la relació. Aquesta nova moda té com a objectiu desfer-se de la confusió i els malentesos que poden acompanyar les primeres cites. 

Es tracta d’una manera de lligar que ha fomentat la pandèmia, segons explica l’experta Lakshmi Rengarajan al podcast Paired by the People. Durant aquests últims anys, ens hem adonat que les coses poden canviar d’un dia per l’altre i que no té cap sentit malgastar el temps i les energies amb coses o persones que no ens interessen. 

És per això que el hardballing promou la sinceritat amb respecte. “En quin moment emocional et trobes?” “Vols una relació estable o esporàdica?”… Aquestes són algunes de les preguntes que el hardballing proposa respondre abans de començar a sortir amb algú. I és que les coses, com més clares millor. Què en penseu?


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: