Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 17 de febrer

per Adolescents.cat, el 17 de febrer de 2022 a les 08:41
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Et fas massa preguntes i no trobes les respostes adequades. Potser és perquè hauries de fer les preguntes a una altra persona. Vols certs canvis, i pots aconseguir-los, però has de fer certs passos i no fer marxa enrere. Confia en les teves possibilitats. 

TAURE 
Sabràs gestionar bé una situació complicada i acabaràs sortint-ne guanyador. Quan demostres el teu valor i no tens por de dir el que penses, ets capaç de superar gairebé qualsevol entrebanc. Despertaràs l’admiració d’algunes persones i algú se t’aproparà per fer-t’ho saber. 

BESSONS 
Avui et tocarà expressar la teva opinió sobre un tema polèmic. No et centris en el que pensaran sobre tu i digues simplement el que creus. Les persones del teu entorn valoraran la teva sinceritat. En l’amor, avui és un dia de sorpreses que poden modificar els teus plans. 

CRANC 
Voldràs dedicar més temps del que tens a una activitat que t’apassiona i això et frustrarà. Últimament, t’estàs centrant molt en allò que t’agrada i estàs deixant de banda certes obligacions. Això pot ajudar-te a millorar el teu estat d’ànim, però procura no caure en l’apatia o podries tenir problemes. Tindràs bona connexió amb els Aquari. 

LLEÓ 
T'agradaria solucionar una situació familiar que fa temps que et preocupa. Intenta fer tot allò que puguis, no obstant això no t’obsessionis. Hi ha coses que no depenen de tu i voler imposar la teva opinió pot complicar les coses. Has d'esperar una mica i veure cm evoluciona tot. Ves amb compte amb els altres signes de foc. 

VERGE 
No et deixis portar per les paraules d'algú que vol fer-te creure que li deus alguna cosa. Fes-te cas a tu mateix i allunya’t dels pensaments negatius. Tens tendència a sentir-te culpable i a voler compensar els altres. El cert, però, és que no té per què sentir-te en deute. Escolta un amic/ga que et voldrà ajudar. 

BALANÇA 
Guardar rancor no et porta res de bo, així que procura deixar anar tots aquests pensaments negatius que tens contra una persona. Si t’instal·les en el passat, malgastaràs molta energia intentant refer coses que ja no es poden canviar. Tindràs bona connexió amb els Verge. 

ESCORPÍ 
Saps que has de prendre una decisió. Sents que estàs dedicant massa energia una relació que té massa alts i baixos. Demana l’opinió a algú extern, et servirà escoltar des d'una altra perspectiva. Sigues coherent amb el que penses i el que fas. 

SAGITARI 
Deixa clar que per molt que t'insisteixi, no cediràs davant certes pressions. Si saps que aquesta persona no quadra amb tu i t’aporta més problemes que benestar, sigues ferm i no t’hi apropis. Hi ha relacions que val més tallar. Un signe d’aire t’ajudarà. 

CAPRICORN 
Frustrar-se una vegada i una altra no porta enlloc. A vegades no val la pena lluitar per coses que se’ns escapen del nostre abast. Torna a replantejar els teus objectius i, si cal, canvia de camí. Tornar a començar, sovint, és la millor solució.

AQUARI 
Estaràs molt pendent d'un tema que pot canviar-te la vida, ja que significa una oportunitat de futur. Les circumstàncies estan variant i la resposta podria trigar més a arribar del que creies. No perdis la calma. Fer plans amb els teus amics/gues t’ajudarà a distreure’t. 

PEIXOS
Un simple missatge et pot ajudar a solucionar més coses de les que creus. No t’ho pensis massa: de vegades és més important l’acció que el contingut. Aquella persona valorarà que hagis fet el pas. Et toca prendre la iniciativa.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: