Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 16 de febrer de 2022 a les 13:51


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
M’he fet una playlist amb cançons hot per fol***…però encara sóc verge.

Noia, 17 anys
La meva millor amiga estava quedant amb un noi que va conèixer a cocoa. Aquest em va demanar sol·licitud i el vaig acceptar. Total que vaig penjar una història i em va obrir, vam començar parlant i un dia vam coincidir en una festa de la meva millor amiga i ho vam acabar fent. Ara la meva amiga continua quedant amb ell i no ho sap, i no se com dir-li perquè em sento malament.

Noia, 18 anys
Sempre que el meu ex volia fer coses sexuals jo m'inventava qualsevol excusa per no fer-ho o em feia la tonta com si no pillés les seves intencions. Mai vam arribar a follar però sí que ens posàvem mà molts cops. El que ell no sap és que quasi mai em va arribar a posar, quan li feia palles jo no notava res, no em posava gens, i quan ell em masturbava, havia de tancar els ulls i pensar en altres coses perquè em posés. Sé que és molt trist, però ara que he tallat amb ell ha estat quan m'he adonat que, realment, estava enamorada però no m’atreia.

Noi, 15 anys
Em posa calent que em diguin coses cursis. La setmana passada, em va trucar la noia amb qui estic de lio i em va començar a dir que era moníssim i més coses boniques. Se'm va empalmar la polla i després em vaig anar a fer una palla.

Noia, 15 anys
M'encanta analitzar el subconscient i tinc la majoria dels meus amics analitzats. Sé que pensen i perquè fan cada cosa abans que la facin. Faig experiments per mirar com reaccionen a vàries coses i fins i tot tinc una llibreta on m’ho apunto. El pitjor és quan m’analitzo a mi mateixa, és una roda sense fi.

Noi, 17 anys
Fa poc, després d’una festa, em vaig pintar la po*** amb permanent negre i no em marxa. No sé què fer…

Noia, 14 anys
Un cop em va venir la regla a les colònies i anàvem a un parc aquàtic. Jo encara no sabia posar-me tàmpax i com no me’n sortia va haver de venir-me a ajudar la meva profe de mates…
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: