Logotip de Adolescents.cat

Què és el xiclet eròtic, la joguina sexual de moda?

per Redacció, el 16 de febrer de 2022 a les 12:42
Es van començar a comercialitzar fa uns anys i cada dia tenen més èxit. Estem parlant de les joguines eròtiques multifuncionals o sense binarisme de gènere: objectes que van més enllà de la identitat sexual i que es poden fer servir en diverses parts del cos. 

De fet, la majoria d’aquests dispositius no tenen una forma concreta. Són flexibles i permeten que les persones les adaptin en funció de la zona que volen estimular. És per això que desperten la creativitat eròtica, perquè és qui les fa servir qui ha d’imaginar i decidir com les utilitzarà.

D’entre totes les joguines d’aquest estil, una de les que té més èxit és el xiclet eròtic. Segons expliquen des de RAC1 és una espècie de vareta vibradora que es pot fer servir tant per fer massatges sexuals com per estimular el clítoris, l’anus…Per exemple, aquests són alguns dels usos que se li poden donar:

 Explorar les diverses zones erògenes: es passa la vareta vibradora per tot el cos i s’observa a quins llocs genera més plaer.

 Estimulació de diverses zones: en ser flexible, es pot doblegar en forma d’U, fet que permet introduir-ne una part a la vagina i l’altre col·locar-la damunt el clítoris.

 Penetració i vibració alhora: si un dels membres de la parella vol penetrar, per exemple, es pot col·locar la vareta vibradora en un altre punt erogen augmentar el plaer.

 Fregament: Una altra opció és seure-hi al damunt i moure’s fins a arribar a l’orgasme o col·locar-lo dins la roba interior per jugar en llocs públics.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: