Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 16 al 22 de febrer

per Redacció, el 16 de febrer de 2022 a les 10:58
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz:
ÀRIES (3/5)
Sembla que tot avança amb algú que t’agrada i que de mica en mica, les converses són més llargues i més intenses. Tingues paciència i deixa que tot vagi al seu ritme. Algú de la teva família està molt pendent de tu i voldrà saber-ho tot en tot moment. Color: Blau fosc.

TAURE (4/5)
Hi ha canvis que afavoreixen i recentment, n’hi va haver un que comença a afectar-te ara. Et sentiràs més lliure que mai i aquesta energia atraurà molt a la gent del teu voltant. Atenció: Una persona nova entrarà amb força a la teva vida i serà algú amb qui connectaràs. 

BESSONS (3/5)
Arriba una setmana bastant estable. Et sentiràs còmode amb la teva situació sentimental i no li donaràs molta importància als canvis i moviments que hi haurà al teu voltant. Algú et deixarà anar indirectes amb els stories però no caiguis a la trampa! Dia de la sort: Dissabte. 

CRANC (2/5)
Si tens parella, estàs en un moment on el plaer està a l’ordre del dia i això afavoreix el vostre vincle i confiança. Si no tens parella, tindràs un desig sexual latent que et portarà a experimentar i potser, a compartir moments íntims amb algú que t’agrada. Color: vermell. 

LLEÓ (2/5)
No pots ser tan dur/a. No tothom és tan obert a dir què sent ni a actuar de manera impulsiva com fas tu. Tens molt caràcter i si realment vols a aquesta persona, hauràs de tenir molta paciència i entendre que cadascú necessita el seu temps per decidir-se. Dia de la sort: dimarts.  

VERGE (3/5)
Sembla que has trobat algú amb qui estàs realment còmode, que et transmet molta serenor i amb qui pots ser tu mateix/a. Cuida de la relació i no et plantegis res més enllà del present. Consell: Estàs a l’inici d’una possible relació, així que no pretenguis que et prometi amor etern! 

BALANÇA (3/5)
És una bona setmana per fer un pas. Per obrir a la persona que t’agrada i parlar durant hores. Només així la vostra relació avançarà i tot apunta que els petits gestos d’aquesta setmana poden ser crucials per sincerar-vos. Dia de la sort: Dilluns.

ESCORPÍ (2/5)
No acabes de sincerar-te amb els teus sentiments. No dius què vols realment ni què et vindria de gust fer per no “molestar” però resulta que si no et comuniques, mai ho sabran. És possible que l’altra persona també necessiti més i que no us ho estigueu dient. Dia de la sort: Dimarts. 

SAGITARI (3/5)
Encara no t’adones però la indecisió t’està jugant una mala passada. Estàs perdent a algú que t’agrada per falta de comunicació i per por als canvis. Necessites trobar la manera de treure-li el tema i dir-li com de bé estàs amb ell/a. Consell: Deixa’t portar i no pensis en el futur. 

CAPRICORN (3/5)
Carpe diem. Trenca el mur que tens i digues-li què sents. No tinguis por a la seva reacció i a patir per si és una negativa. Pensa, que tot aquest temps sense dir-li el que realment et ve de gust, ja estàs patint pensant què passarà i com li dius. Consell: Necessites tenir una resposta ja! 

AQUARI (3/5)
Et generes masses expectatives. Tens clar què vols i quan ho decideixes, no veus una altra solució que la teva. Pensa, que les expectatives que poses en la gent, sovint no els hi dius i així, és molt fàcil que et decebin. Vés amb compte: Estàs sent molt dur amb algú proper.

PEIXOS (3/5)
Últimament no li estàs dedicant gaire temps a l’amor, a la teva parella o a conèixer gent nova. Necessites trobar aquests moments d’intimitat per compartir-los perquè ets una persona carinyosa i necessites aquests moments d’afecte per desconnectar. Dia de la sort: Dissabte.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: