Logotip de Adolescents.cat

Netflix anuncia una de les notícies més esperades

per Redacció, el 15 de febrer de 2022 a les 18:13
L'adaptació del best seller d'Ariana Godoy popularitzat a la plataforma Wattpad, A través de mi ventana, tindrà una segona i una tercera part, segons ha anunciat aquest dimarts Netflix. 

La primera entrega va ser estrenada el 4 de febrer i es va situar al capdavant dels continguts més vistos de la plataforma, amb més de 33 milions d’hores de visionat.


Les futures pel·lícules estaran protagonitzades pels mateixos actors -Clara Galle, Julio Peña, Hugo Arbués, Eric Masip, Natalia Azahara, Guillermo Lasheras i Emilia Lazo- i no seran una adaptació dels llibres sinó històries inèdites. 

A través de mi ventana explica la història de la Raquel, que porta tota la vida enamorada d’Ares, el seu misteriós veí. L’observa sense que ell la vegi, tot i que té molt clar el seu objectiu: aconseguir que s'enamori d'ella. Ara bé, no està disposada a perdre-ho tot pel camí, i molt menys a ella mateixa.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: