Logotip de Adolescents.cat

Arriben canvis a les stories d'Instagram

per Redacció, el 15 de febrer de 2022 a les 10:46
Instagram ha afegit una nova opció a les stories perquè puguis reaccionar al contingut sense que s'enviï com un DM.

Fins ara, quan responíem una història, encara que fos amb una emoticona, al creador li arribava la nostra reacció a través d’un missatge privat. Per tal d’evitar saturar els DM, Instagram permet ara posar un simple like a les stories -apareix en forma de cor, al final de vídeo/foto-. D’aquesta manera es pot interactuar amb l’altre sense inundar la seva safata d'entrada.

 
Aquesta és una de les funcions d'Instagram que han estat en prova des de fa mesos, i que ara s'estén de manera oficial. Encara queden moltes opcions pendents per a aquest 2022, així que caldrà esperar per veure quines novetats arriben.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: