Logotip de Adolescents.cat

Confirmat: aquests dos famosos espanyols estan junts

per Redacció, el 15 de febrer de 2022 a les 10:15
Confirmat: Víctor Elías i Ana Guerra estan junts. Els rumors van començar fa unes setmanes i ahir, coincidint amb Sant Valentí, van decidir fer pública la seva relació. Ho van fer a través d'un vídeo d'Instagram on interpreten una cançó que han creat plegats i que acaben amb un petó."Compondre des de la felicitat no és gens fàcil per a mi, però l'amor ho ha aconseguit. Us asseguro que la primera sorpresa sóc jo. Gràcies per tant, Víctor Elías", es pot llegir al post.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de ANA GUERRA (@anaguerramusic)




Víctor Elías, com potser ja sabeu, es va fer conegut interpretant el Guille de Los Serrano. Tot i l'èxit de la sèrie, però,  va decidir no seguir en el món de l’actuació.

 

Es va formar a l’Escola de Música Creativa de Madrid i des de llavors es guanya la vida com a pianista. Això l’ha portat a conèixer diferents cantants com ara la representant a Eurovisió Chanel –amb qui va mantenir una relació- i Ana Guerra, amb qui està sortint.

Per la seva banda, l’exconcursant d’Operación Triunfo segueix treballant en nous temes i oferint concerts arreu de l’Estat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: