Logotip de Adolescents.cat

4 campanyes que han arrasat a les xarxes socials: per tu quina és millor?

per Redacció, el 23 de febrer de 2022 a les 06:00
Com que sabem que triar què estudiar no sempre és fàcil, aquests pròxims mesos anirem publicant continguts que potser et poden ajudar. Abans que continuïs llegint, però, et volem fer una pregunta: amb quines d'aquestes característiques et sents identificat/da?

 


Si has marcat la majoria d'opcions, els estudis que et volem descobrir avui segur que t'interessen. Aquesta formació específica et pot aportar un perfil diferenciat en un molt laboral molt competitiu: el Cicle de Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat especialitat turística

Les empreses del sector turístic cada vegada publiquen més ofertes laborals d'aquest perfil. Podria ser aquest el teu futur dream job? T'imagines treballant en projectes relacionats amb el màrqueting, el protocol i les relacions públiques? Si ets més creatiu/va, també et pots enfocar més al món de la publicitat, les xarxes socials i els esdeveniments. 
 
En el sector turístic, les plataformes digitals són claus a l'hora de captar clients. És per això que algunes de les millors campanyes difoses per Instagram, YouTube i altres xarxes són les vinculades al món dels viatges i les experiències. Aquí en tens algunes que et sorprendran!

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: