Logotip de Adolescents.cat

El comentat regal de Rosalía a Rauw Alejandro per Sant Valentí

per Redacció, el 14 de febrer de 2022 a les 09:13
Fa poc Rosalía va donar a conèixer el seu perfil secundari, @holamotomami, en el qual podem trobar imatges més personals de la cantant. De fet, a través d’aquest compte, s’han pogut saber més detalls sobre la seva relació amb Rauw Alejandro. Per exemple, tot i que no van fer públic que sortien fins fa uns mesos, ja feia temps que estaven junts. Al perfil d’@holamotomami hi ha una imatge del febrer de 2021 amb regals romàntics i també declaracions. 

Una imatge que s'ha repetit aquest 14 de febrer. La cantant ha volgut compartir al seu compte els peculiars regals que ha fet per Sant Valentí la seva parella: una samarreta, una dessuadora i uns calçotets amb la seva cara. Els podeu veure en el post de més avall.

 

Rauw Alejandro també ha volgut tenir un detall amb la seva parella. A banda de compartir les fotografies amb els calçotets de Rosalía al seus stories, ha publicat una llarga declaració d'amor en què assegura que "ella és l'amor de la seva vida" i que faria qualsevol cosa per protegir-la.

Unes paraules que han estat aplaudides, però també criticades a les xarxes socials. I és que, en certa manera, alguns veuen possessió i necessitat en el discurs del cantant, dues característiques que no són pròpies de les relacions sanes. Vosaltres què en penseu?
 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: