Logotip de Adolescents.cat

Quins són els artistes més escoltats al lloc on vius?

per Redacció, el 10 de febrer de 2022 a les 11:05
Tot i totes tenim els nostres artistes preferits. Ara bé, les nostres preferències personals coincideixen amb les cançons que tenen més èxit a la zona on vivim?

A Flooxer han intentat respondre aquesta pregunta i descobrir quins són els artistes més escoltats en cada província espanyola. Ho han fet analitzant diverses dades d’Spotify, tot i que asseguren que és complicat perquè les xifres d’aquesta plataforma canvien de manera constant.

Sigui com sigui, han elaborat un rànquing amb la informació que han aconseguit extreure. Us portem les dades centrades en Catalunya, però si voleu saber-ne més, en aquest article de Flooxer les trobareu.

 


Versió sense playbuzz

Barcelona - Rosalía: 20 milions d’oients

Girona- Mónica Naranjo: 1.4 milions d’oients Lleida

Ezvit 810: 500.000 milions d’oients Tarragona

Bongo Botrako: 260.000 milions d’oients

A banda d’aquests artistes a Catalunya també tenen molt èxit Aitana, Bad Gyal i artistes més clàssics com Serrat o Loquillo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: