Logotip de Adolescents.cat

Mor un popular skater i influencer de 22 anys en un accident aeri

L'aeronau on anaven Josh Neuman i tres persones més va caure a un llac a Islàndia

per Redacció, el 9 de febrer de 2022 a les 18:20
Les autoritats han confirmat la mort de Josh Neuman, conegut skater i influencer nord-americà, després de dies desaparegut. El jove, de 22 anys, va perdre la vida en un accident d'avioneta. La tragèdia es va produir en un vol amb l'avioneta Cessna 172. L'aparell, que transportava quatre persones, va emetre la senyal de perill i posteriorment va desaparèixer del radar.   

Al seu pas pel llac Thingvallavatn, l'avioneta va caure a l'aigua. Segons les autoritats islandeses, les víctimes no van morir per l'impacte, sinó que va ser la baixa temperatura de l'aigua -i la de l'ambient- el que va ser letal. Els cadàvers van acabar a una profunditat de fins a 48 metres.


Neuman era un referent del món de l'skate i els esports extrems a la xarxa, i especialment a Youtube, on acumulava més d'1,2 milions de subscriptors. Amb els ingressos generats pel seu contingut, va crear una companyia de producció audiovisual anomenada NeuVision Media.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: