Logotip de Adolescents.cat

Així és l'home a qui Tinder li ha suspès el compte de per vida

per Redacció, el 9 de febrer de 2022 a les 13:01
Des de fa anys, que les estafes a través dels webs de cites han augmentat. Cada dia hi ha més persones que utilitzen aquestes aplicacions per guanyar-se la confiança de gent innocent i robar-los diners. Aquest és el cas de Simon Leviev, o Shimon Hayut, el qual també es coneix com "l'estafador de Tinder". 

El seu cas s’ha fet viral en els últims dies després que Netflix estrenés el documental "Tinder Swindler", que ja se situa entre els continguts més vistos a la plataforma. Des que es va emetre el documental, que Tinder li ha suspès de per vida el compte i està en cerca i captura internacional per estafa. 


Aquest israelià de 32 anys va aconseguir robar milers de centenars d’euros a diverses dones amb qui havia mantingut relacions sentimentals. Tres d’elles, Cecilie Fjellhoy, Pernilla Sjöholm i Ayleen Charlotte expliquen a Netflix que es va guanyar la seva confiança, les va seduir, les va estafar i encara avui estan pagant els deutes que van contreure per culpa seva.

L'home assegurava que era fill d'un magnat dels diamants, de fet es feia dir "el príncep dels diamants". A través de Tinder, contactava amb noies a qui seduïa amb regals i luxes, fins que, quan ja estaven enamorades, els demanava que li deixessin diners per problemes de negocis o amenaces. En total, segons les dones que parlen al documental, va aconseguir estafar més de 300.000 euros!

I si us ho esteu preguntat, no, no sospitaven. Simon Leviev tenia una vida plena de luxes, amb cotxes, iots i avions privats…i tots els seus amics/gues –almenys els que havien conegut les dones estafades- deien que era de fiar. En fi, esperem que es faci justícia!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: