Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 9 de febrer de 2022 a les 12:27


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 

 

Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys 
Porto mes de 3 anys liant-me amb el meu ex cada vegada que el veig i cada cop que tenim casa lliure follem. Però fa cosa d’un mes em vaig liar amb l’amic d’una amiga i estic hiper enamorada i ell de mi però no sé què fer amb el meu ex perquè s’ho pren tot amb massa sentiment. 

Noia, 15 anys 
Jo i les meves millors amigues vam anar amb una festa major d’amagades dels nostres pares. Jo estava començant una relació, però aquella festa major em vaig acabar liant amb un tio. Total que al dia següent vaig quedar amb el noi amb qui estava i li havien enviat un missatge dient-li que m’havia liat amb un altre. Vaig fer el papelon de la meva vida i em vaig posar a plorar dient-li que era mentida i que s’ho havien inventat. S’ho va creure. Actualment, encara segueixo amb ell i no sap res del que va passar verdaderament aquella nit. 

Noia, 14 anys 
Fa uns mesos vaig anar amb el meu pare, la seva nòvia i la seva filla (la de la nòvia) a unes aigües termals a Andorra. El meu pare i la seva nòvia se’n van anar i jo em vaig quedar amb la noia (és de la meva edat) .Total que vam començar a jugar i em vaig posar a sobre d’ella. Em vaig posar mooolt calenta i crec que ella també però no sé si ho sap... 

Noi, 15 anys 
Pot semblar estrany però el meu hobbie és imitar a animals. Últimament, m’ha donat per fer el dofí i em nego a parlar normal.

Noi, 17 anys 
Hola, crec que tinc un petit problema, ja des de fa força temps trigo molt poc a corra’m quan em masturbo (he arribat a cronometrar i he durat màxim 3/5 minuts). Tinc por de ser ejaculador precoç i el dia que hagi de mantenir sexe amb un altre noi (si sóc gai) no pugui gaudir pel fet que jo acabi molt de pressa (i si sóc verge). 

Noi, 17 anys 
Amb la meva millor amiga vam fer un grup de Whatsapp amb una altra amiga. Vam començar a parlar de coses hot i els i vaig enviar un vídeo por*o d’una pàgina web. Elles se’l van mirar i van demanar que els i passes més vídeos. Ara quan em masturbo amb em posa molt saber que es toquen mirant el mateix que jo.

Noia, 16 anys
Fa un any i mig que ho vaig deixar amb el meu ex, només ens havíem liat uns quants cops. No vam arribar a res més i per circumstàncies de la vida ho vam deixar, ara fa un any que surto amb el meu nòvio, però no hi ha ni un sol dia que hagi deixat de pensar en ell.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: